De laadoplossingen voor elektrische auto’s: een belangrijk onderwerp. Elektrische rijden is een verandering van mentaliteit en gewoonten: je gaat niet meer 1 keer tanken van zodra je tank leeg is, je maakt de hele tijd gebruik van de mogelijke laadoplossingen. We bekijken drie verschillende laadoplossingen: thuis laden, op het werk laden of publiek laden. Elk van deze oplossing heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar ze zijn alle drie wel cruciaal voor elektrische rijden. 

Veel mensen twijfelen nog over op termijn een elektrische auto te kopen om elektrisch te rijden. Het thuis opladen van het voertuig kan hierbij als een obstakel aanzien worden. Hoe werkt het? Wat zijn de opties? Kan iedereen dat zomaar doen? 

KLIK HIER

In heel Europa zijn er publieke laadpunten aanwezig. Ook in België komen er dagelijks nog laadpunten bij. Maar hoe werkt dat nu? Waar kan ik publiek laden? Hoeveel kost het me? Mag ik dat zomaar doen? 

KLIK HIER

Een laadpaal op het werk is voordelig voor zowel de werknemer als de werkgever. Niet alleen voor je medewerkers is het een pluspunt, maar ook voor de gasten die een bezoek brengen aan je bedrijf. Wat zijn de voordelen? 

KLIK HIER

Leave a Reply

Close Menu