Ook kinderen rijden tegenwoordig graag elektrische. Speelgoed voor mee te rijden is altijd populair geweest bij kinderen en ook de elektrische auto is dit nu. Een elektrische auto is een perfect cadeau geworden voor uw kind, maar je moet natuurlijk altijd wel weten waar je op moet letten en wat net de juiste elektrische auto is voor uw kind of kinderen. We bekijken in dit artikel kort de elektrische auto’s van Audi voor kinderen die er op de markt zijn. Wilt u meer weten over de aankoop van een elektrische auto voor uw kind in het algemeen? Dan kan u hier terecht.

Audi Q5 voor kind

De Audi Q5 is een prachtige wagen in het echt, maar ook voor kinderen is dit een aanrader. Dit model heeft een dubbele rij-modus. Dit wilt zeggen dat de ouders vanop afstand kunnen controle nemen over het voertuig en dat het manueel gecontroleerd kan worden door het kind. Op deze manier kunnen ouders een oogje in het zeil houden en bijsturen indien nodig. Het kind kan met dit voertuig rijden door middel van een pedaal en stuur.

De uitrusting van deze elektrische auto voor kinderen is ook niet te onderschatten. Je kan je eigen muziek spelen door middel van een AUX-kabel of USB-poort. Er is ook een toeter voorzien, LED-lichten en remlichten. Qua geluid doet dit een echte motor na.

Veiligheid is een belangrijk gegeven bij de elektrische auto voor uw kind. De Audi Q5 voor kinderen heeft een afstelbare gordel en de voorwielen hebben een suspensie om kinderen veilig te houden. Doordat er 1 zetel in de auto is die voldoende plaats neemt, kan het kind ook vrij bewegen zonder vast te zitten. Dit voertuig is ideaal voor kinderen tussen 2 en 6 jaar oud.

Audi A3 voor kind

Net zoals de Audi Q5 heeft ook de elektrische auto Audi A3 voor kinderen twee modi. De ouder kan dus altijd controle nemen over het voertuig en er zelf mee rijden. Als het voertuig helemaal opgeladen is dan kan het kind hier 70 tot 80 minuten mee spelen en er is ook een veiligheidsgordel voorzien.

De Audi A3 voor kinderen heeft drie verschillende snelheidsopties. Allereerst is er de trage snelheid die gaat van 0 tot 2 kilometer per uur. Vervolgens heb je de middelmatige snelheid die gaat tot 3 kilometer per uur. Ten laatste is er nog de hoge snelheid waarbij de Audi A3 tot 4 kilometer per uur kan halen. Er is ook een trage start en stop optie voorzien, waarbij het 8 seconden duurt vooraleer je volledige snelheid behaalt of volledig tot stilstaan komt, zodat het allemaal heel rustig gaat. Ook bij de Audi A3 is er muziek voorzien: je kan je MP3 koppelen, een radio of zelfs CD’s. Er is ook een schokdemper geïnstalleerd, waardoor je kind niet dat schuddend gevoel krijgt.

Audi TT RS

Vervolgens bekijken we nog even de Audi TT RS als elektrische auto voor kinderen. Dit model heeft een heel realistisch design dat officieel door Audi is uitgebracht en heeft net zoals de Audi A3 drie snelheden. De Audi TT RS heeft ook een ingebouwd claxon en LED koplampen. Zoals bij de andere modellen kan je je muziek connecteren door middel van een AUX-kabel. De Audi TT RS heeft een oplaadbare batterij van 6 volt waarbij je ook een oplader krijgt. De topsnelheid die dit voertuig kan behalen is 3 kilometer per uur.

Deze drie elektrische auto’s voor kinderen van Audi zijn het populairst en kunnen aangekocht worden op Amazon.

Leave a Reply

Close Menu